KRAJ ZA SRPKINJU! Natalija Stevanović ostala bez GLAVNOG žreba u Tunisu!

Autor:

Sport

15.10.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kraj za Nišlijku na poslednjem koraku kvalifikacija u Monastiru.

KRAJ ZA SRPKINJU! Natalija Stevanović ostala bez GLAVNOG žreba u Tunisu!

Foto: Profimedia

Natalija Stevanović

Srpska teniserka Natalija Stevanović nije uspela da se plasira u glavni žreb turnira u Monastiru, pošto je u finalu kvalifikacija izgubila u dva seta 0:2 (4:6, 4:6) od Katarine Zavatske iz Ukrajine posle sat i 34 minuta igre.

Trenutno 160. igračica WTA liste je pitanje osvajanja prvog seta rešila već na startu meča, pošto je u prvom gemu uspela da oduzme servis Srpkinji, pa do kraja seta više nije bilo brejk prilika.

Stevanovićeva je na startu drugog seta spasila tri brejk lopte, da bi potom iskoristila prvu priliku da oduzme servis Ukrajinki, koja je na Natalijinu žalost u narednom gemu odmah uzvratila ribrejkom.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

U sedmom gemu je Stevanovićeva spasila još jednu brejk priliku Zavatske, ali joj to nije pošlo za rukom u devetom gemu, pa je Katarina još jednom iznenadila Nišlijku.

Mogla je srpska tenisera da produži meč, međutim, nije realizovala brejk loptu, da bi potom Ukrajinka iskoristila prvu meč loptu i ostvarila trijumf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading