IZA ĐOKOVIĆA OSTAO PEPEO I DIM: Mesto na kojem je Novak igrao više ne postoji

Autor:

Sport

06.10.2023

08:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strašne slike stižu iz Rima.

IZA ĐOKOVIĆA OSTAO PEPEO I DIM: Mesto na kojem je Novak igrao više ne postoji

Foto: Starsport

Novak Đoković trenutno se odmara od tenisa i puni baterije za finiš sezone, a u međuvremenu se oprobao i u gorfu koji je igrao na Rajder kupu u Rimu. Međutim, posle spektakularne egzibicije i lepe slike koja je otišla u svet iz Italije stižu slike užasa.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković igrao golf

Naime, mesto na kojem je Nole igrao golf pretvorilo se u pepeo i dim u velikom požaru. Deo golf i kantri kluba "Marko Simone" je izgoreo, a vatra je u potpunosti progutala trospratni deo za goste i to manje od nedelju dana pošto je stotine hiljada ljudi bilo na ovim terenima i gledalo čuveni golf turnir, na kome je u revijalnom delu nastupao i Novak Đoković. Gusti crni dim video se kilometrima unaokolo, a brojna vatrogasna kola su brzo došla da se bore sa požarom.

 

 

- Požar se dogodio u jednoj od privremenih struktura koje su ugostile ljude u "Marko Simeone" golfu i kantri klubu ranije ovog podneva. Lokalne vatrogasne ekipe su se pojavile oko 17.07 po lokalnom vremenu i sve su održali pod kontrolom. Niko nije povređen, a požar se nije proširio izvan strukture. Takođe, nema oštećenja ni na golf terenu, kao ni na jednom preostalom delu. Uzroci požara se istražuju - stoji u saopštenju Rajder Kupa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading