KOMPLEKSAŠI NIKAD GORE UDARILI NA NOVAKA: On je FAŠISTA I LAŽOV, a njegovi navijači su MANIJACI

Autor:

Sport

17.09.2023

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandalozne uvrede!

KOMPLEKSAŠI NIKAD GORE UDARILI NA NOVAKA: On je FAŠISTA I LAŽOV, a njegovi navijači su MANIJACI

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

"Trouble Fault", poznata teniska stranica, kao niko dosad udarila je na najboljeg igrača u istoriji tog sporta Novaka Đokovića! Aministratori očigledno ne mogu da se pomire sa surovom dominacijom srpskog asa, pa su redove ogavnog teksta popunili lažima i bezočnim uvredama na račun teniskog kralja iz Srbije.

Povod je Noletova odluka da igra Dejvis kup za reprezentaciju svoje zemlje, a nakon što je osvojio rekordni 24. grend slem trofej nedavno na US openu. Nadovezali su se na objavu američkog novinara Džona Vertajma, koji pohvalio odluku Đokovića da nastupi za Srbiju uprkos zgusnutom rasporedu.

- On mora da igra Dejvis kup da bi mu bilo dozvoljeno da igra na Olimpijskim igrama 2024. godine, ali nastavi da se ponašaš kao da je Isus Hrist Mlađi, a radi nešto što je isključivo u njegovom interesu - piše "Trouble Fault".

U raspravu se potom uključio američki teniser Tenis Sangren.

- Da, predstavljao je svoju zemlju... da bi ponovo mogao da predstavljao svoju zemlju - napisao je Sangren, što je izazvalo još brutalniju reakciju: 

- Da li si ikada sjahao sa k**** tog j**** tipa - poručili su američkom teniseru.

 

 

Stranica od sedam hiljada pratilaca na društvenoj mreži "Iks" otvoreno podržava Rafaela Nadala, dok Đokovića redovno hejtuje. Naslovna fotografija na nalogu ovih kompleksaša najbolje svedoči o stepenu mržnje prema Srbinu. 

Foto: prinskirintviter

SRAMOTNO: Naslovna fotografija na stranici

- Novak Đoković je poznati lažov, trgovac nekih od najopasnijih i više puta razotkrivenih besmislica o zdravlju, promoter prevaranata i gurua i osumnjičeni simpatizer fašizma. Mnogi ljudi ne veruju da zaslužuje poštovanje, svakako ne samo zato što može dobro da udari tenisku lopticu, i nije važno koliko glasno vrište njegovi agresivni i manijakalni navijači - piše u skandoloznom tekstu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Biljana

17.09.2023 16:03

Nesrećni ljudi.