NOVAK NA STRUJU! Ovo može samo Đoković! Nećete VEROVATI šta je sve STIGAO da uradi za samo 48 sati!

Autor:

Sport

13.09.2023

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rodila ga majka za sve.

NOVAK NA STRUJU! Ovo može samo Đoković! Nećete VEROVATI šta je sve STIGAO da uradi za samo 48 sati!

Foto: Starsport

Novak Đoković

Nije lako Novaku Đokoviću! Niko iskreno ne bi voleo da je u koži najboljeg tenisera sveta, bar ne u prethodnih nekoliko dana.

Ono što je Nole uspeo da postigne od učešća na US Openu, pa do danas kada će se uputiti ka Španiji, može da stane samo u rubriku "verovali ili ne".

No, krenimo redom. Posle sjajne uvertire za učešće na Flešingu, pošto je osvojio Masters Sinisinati, Đoković je prethodne sedmice boravio u Njujorku, gde je podigao četvrti pehar poslednjeg grend slema u sezoni, a ukupno 24. po čemu je pomerio granice muškog singla i izjednačio se s legendarnom Margaret Kort, koja je toliko puta bila najuspešnija u ženskoj konkurenciji.

Ni 48 sati nije mogao da predahne srpski as, pošto se već u ponedeljak vratio, a u utorak su ga čekale "duple obaveze". Najpre je prisustvovao krštenju bratanca, sina njegovog brata Đorđa, da bi zatim u večernjim satima izašao na balkon ispred gradske Skupštine, gde je sa srebrnim košarkašima i zlatnim basketašima ovacijama dočekan od hiljada Beograđana.

Foto: ST/Vladimir Lukić

 

Navijači su oduševljeno pozdravili Noleta, koji je tom prilikom i suze radosnice pustio, zbog svog ponovnog boravka na mestu gde Srbija dočekuje najuspešnije sportiste.

Ni tu se nije završilo putešestvije Đokovića, jer se uputio sa ostalim akterima u restoran na proslavu, gde je uz suprugu Jelenu đuskao do zore.

Već danas, Novak kreće ka sledećoj destinaciji, a to je - Valensija! Dejvis kup reprezentacija Srbije igra u Španiji protiv Južne Koreje, Češke i domaćina tražiti prolaz grupne faze. Najbolji teniser sveta je potvrdio da će pomoći ostalim saborcima odmah posle US Opena, pa se za koji dan može očekivati da ga vidimo u ovom gradu.

Da je i na struju, ne bi mogao toliko stvari u kratkom vremenskom roku da stigne. Zbog toga je i jedinstven, jer takvog majka (Dijana) jednom rađa!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading