(FOTO, VIDEO) POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA TUNEL ISPOD VIŠEG SUDA U PODGORICI! Abazović objavio šokantne fotografije!

Autor:

Svet

13.09.2023

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dritan Abazović, premijer Crne Gore, pokazao je javnosti kako izgleda tunel prokopan ispod Višeg suda u Podgorici, a koji vodi do depoa u kome se čuva dokazni materijal.

(FOTO, VIDEO) POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA TUNEL ISPOD VIŠEG SUDA U PODGORICI! Abazović objavio šokantne fotografije!

Foto: Vlada Crne Gore/R.Koprivica

Tunel

Abazoviće je sa ministrima pravde Marko Kovačem, ministrom unutrašnjih poslova Filipom Adžićem i čelnicima policije obišao stan iz koga je probijen tunel i zaključio da on nije mogao da bude prokopan bez asistencije nekoga iz suda.

- Državom više nikada neće vladati mafija - napisao je on na Fejsbuku, uz objavljene fotografije.

"Vijesti" su jutros objavile da je predmet protiv kavačkog kriminalnog klana jedan od ispreturanih u depou podgoričkog Višeg suda, nakon što je mafija pronašla način da uđe u prostorije te institucije.

Jedan od izvora tvrdi da je tunel kopan najduže mesec i po. Prema tim informacijama, stan u suterenu zgrade, naspram bočne strane objekta suda, vlasnici su izdali krajem jula. Akcija je najverovatnije sprovedena u avgustu, dok je na odmoru bila većina zaposlenih u državnoj upravi, pa i u Višem sudu.

Zakupci stana, kaže jedan od sagovornika lista, koristili su lažna dokumenta. Stanodavci su saslušani juče posle podne u podgoričkoj policiji. Vlasnica je rekla da ne poznaje osobe koje su stan uzele pod kiriju.

"Detalj" otkrio tunel

Tunel ispod Višeg suda u Podgorici otkriven je sasvim slučajno, tokom popisa materijala u depou, a nakon što se jedna zaposlena požalila koleginici da "klima jako bije u prostoriji",

Koleginica joj je, prema saznanjima portala, rekla da u prostoriji nema klima uređaja, nakon čega je otkriveno da promaja duva iz iskopanog tunela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading