NOVO POLUFINALE: Međedović posle teške borbe SAVLADAO Italijana!

Autor:

Sport

01.09.2023

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajan rezultat srpskog tenisera.

NOVO POLUFINALE: Međedović posle teške borbe SAVLADAO Italijana!

Foto: Starsport

Hamad Međedović

Na teniskom čelendžeru na Majorci srpski reprezentativac Hamad Međedović ostvario je zapažen uspeh, plasiravši se u polufinale.

U neizvesnom meču, Međedović je pobedio italijanskog igrača Matiju Belučija u dva seta rezultatom 7:5, 7:6(3), čime je nastavio sa sjajnim partijama na ovom španskom ostrvu.

Hamad Međedović je na ovom turniru u Španiji bio postavljen kao drugi nosilac, a u duelu sa Italijanom je bio blagi favorit, što je uspeo da potvrdi i na terenu, i da tako izbori mesto među četvoricom najboljih na ovom turniru.

Foto: Starsport

Hamad Međedović

Sam meč trajao je dva sata i 13 minuta, a dvadesetogodišnji Novopazarac je tokom tog vremena pokazao ne samo izvanrednu igru već i impresivnu izdržljivost, čime je pokazao da su lepa vremena ispred njega.

U polufinalu će se Hamad Međedović suočiti sa boljim iz duela između trećeg nosioca, Antoana Eskofjea iz Francuske, koji je 156. igrač na svetu, i Španca Danijela Rinkona, trenutno 228. na ATP listi. 

ATP čelendžer na Majorci igra se na tvrdoj podlozi i ima nagradni fond od 73.000 evra.

Podsetimo, Međedović je pre nastupa na Majorci učestvovao u kvalifikacijama za US open, ali je tu nažalost poražen od Borne Goje, hrvatskog tenisera, koji je sada u trećem kolu ovog gren slema, a ko pobedi Jirija Veselog, igraće protiv Novaka Đokovića ili Lasla Đerea.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading