NOVE INFORMACIJE O NESTALOM FUDBALERU IZ KOMŠILUKA: Sumnja se na OTMICU!

Autor:

Sport

22.08.2023

21:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavlja se potraga za Hamedom Abdulahom Talalom (27).

NOVE INFORMACIJE O NESTALOM FUDBALERU IZ KOMŠILUKA: Sumnja se na OTMICU!

Foto: printskrin

Nastavlja se potraga za Hamedom Abdulahom Talalom (27)! U ponedeljak je kao bomba odjeknula vest da se fudbaleru hrvatskog prvoligaša FK Gorica izgubio svaki trag, a nakon što je svega desetak dana ranije potpisao ugovor s klubom. Kako navode mediji iz komšiluka, Hrvatsku je napustio u subotu rekavši da ide u Budimpeštu po neophodnu dokumentaciju za registraciju u FK Gorica. 

Poslednji kontakt imao je sa menadžerom baš u subotu, u jutarnjim satima, kada mu je saopštio da se upravo pakuje i da će uskoro krenutu u Novu Goricu. Tada je naglasio da će požuriti i stići na popodnevni trening. Sada su iz Mađarske stigle prve informacije koje bi mogle da doprinesu rasvetljavanju ovog misterioznog događaja. Naime, policija naših severnih komšija je uspešno locirala njegov Porše Tajkan švedskih registarskih oznaka. Osim toga tamošnja policija nije otkrila mnogo više saznanja o nestanku Talala, dodavši jedno da ne isključuje otmice kao mogućeg razloga nestanka, jer za takav scenario postoje opravdane sumnje.

Fudbaler iz Iraka je u Veliku Goricu došao iz mađarskog Zalaegeršega, dok je tokom karijere nastupao još i za slovenački Tabor, MTE, norveški Kristianstad, danski Kviding, Olme...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading