HOROR PRED MEČ MILANA I REALA! Legendarni golman PAO U NESVEST u prenosu uživo, JEZIV SNIMAK šokirao planetu! (VIDEO)

Autor:

Sport

24.07.2023

09:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije bilo prijatno.

HOROR PRED MEČ MILANA I REALA! Legendarni golman PAO U NESVEST u prenosu uživo, JEZIV SNIMAK šokirao planetu! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter/ BoreCure

Šaka Hislop

Fudbaleri Milana i Reala iz Madrida odigrali su spektakularan meč u Pasadeni (2:3), ali susret je imao jezivu uvertiru.

Legendarni golman, Šaka Hislop, našao se u ulozi stručnog konsultanta televizije ESPN i trebalo je da iznese očekivanja pred meč, ali se odjednom onesvestio i srušio.

Jeziv snimak brzo je obišao planetu, ali je na svu sreću Hislop prebačen u bolnicu gde su lekari brzo reagovali i on se osvestio.

 

 

Moj prijatelj Šaka nije ovde kao što vidite, ali imamo dobre vesti: svestan je i priča - rekao je reporter televizije ESPN i preneo poruku poznatog golmana koji mu je rekao da se oseća postiđeno i da se izvinjava gledaocima.

Tokom karijere, Hislop je branio boje Redinga, Njukasla, Vest Hema, Portsmuta i Dalasa, a uprkos tome što je rođen u Londonu, igrao je za reprezentaciju Trinidada i Tobaga odakle je poreklom.

Sama utakmica, bila je više nego dinamična i puna uzbuđenja, a mogli smo da prisustvujemo i ogromnom preokretu. Posle 45 minuta igre Milan je vodio sa 2:0 golovima Tomorija i Romera, ali je "kraljevski" klub u nastavku zaigrao daleko bolje i došao do pobede od 3:2. 

Strelci za Madriđane bili su dva puta Valverde i Vinisijus Žunior.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading