UŽAS U HRVATSKOJ! Nestao fudbaler! Stigao kao POJAČANJE, pa mu se GUBI svaki trag!

Autor:

Sport

22.08.2023

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strašne vesti stižu iz komšiluka.

UŽAS U HRVATSKOJ! Nestao fudbaler! Stigao kao POJAČANJE, pa mu se GUBI svaki trag!

Foto: Tanjug/AP

Nemila situacija desila se po hrvatskog prvoligaša Goricu, koja je očajnički traga za svojim poslednjim pojačanjem Hamedom Abdulahom Talalom, koji je pre desetak dana potpisao ugovor s ovim članom elitnog ranga.

Talal je posle potpisivanja ugovora s Goricom otputovao u Budimpeštu 19. avgusta kako bi donio dokumentaciju za registraciju, ali mu se u mađarskoj prestonici izgubio svaki trag.

Prema poslednjim saznanjima, Talal je bio u kontaktu sa svojim menadžerom u ponedeljak ujutro, a rekao mu je kako se upravo pakuje za selidbu u Veliku Goricu i da će uspeti da stigne na poslepodnevni trening.

Republika

Foto: Facebook/HNK Gorica

 

To se ipak nije desilo, jer Hameda i dalje nema u hrvatskom gradu, a čelnici Gorice i porodica igrača mole sve koji imaju neku informaciju o nestalom fudbaleru da prijave policiji.

Talalov nestanak prijavljen je mađarskoj policiji, dok se još navodi kako igrač vozi beli Porše Tajkan švedskih registracija.

Ovaj fudbaler je u Goricu došao iz mađarskog Zalaegeršega, dok je tokom karijere nastupao za slovenački Tabor, MTE, norveški Kristianstad, danski Kviding, Olme...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading