SRAM VAS BILO: Ovo NIJE mapa SRBIJE! Dejvis kup UVREDIO Novaka Đokovića! (VIDEO)

Autor:

Sport

17.08.2023

17:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandalozna objava.

SRAM VAS BILO: Ovo NIJE mapa SRBIJE! Dejvis kup UVREDIO Novaka Đokovića! (VIDEO)

Foto: Facebook/Davis Cup

Čelnici Dejvis kupa načinili su kardinalnu grešku najavivši mečeve Srbije u tom takmičenju video porukom u sklopu koje je mapa, a na mestu Srbije nema Kosova i Metohije.

Ono što je paradoksalno je da se takmičenje održava u Valensiji, a Španija nije priznala jednostrano proglašenu nezavisnost takozvane države Kosovo.

Mečevi su na programu je od 12. do 17. septembra 2023. u četiri grada domaćina (Bolonja, Mančester, Valensija i Split), a Srbija se nalazi u Grupi C u kojoj su i timovi Španije, Južne Koreje i Češke.

 

 

Prvi meč u Valensiji Srbija igra 12. septembra protiv Južne Koreje, a tri dana kasnije rival izabranicima Viktora Troickog biće domaćin Španija.

Finalni turnir Dejvis kupa biće održan u Malagi, a na njemu će učestvovati osam najboljih selekcija iz grupne faze.

Novak Đoković je najavio učestvovanje na mečevima Srbije, isto je uradio i Karlos Alkaraz za Španiju, tako da ćemo imati priliku da gledamo duele dva najbolja tenisera današnjice.

Zaista čudan gaf predstavnika takmičenja koje je Srbija osvajala 2010. godine, a i nepoštovanje prema Novaku Đokoviću i svim sportistima i građanima Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading