MEDVEDEV OPET KUKA: Smetaju mu LOPTICE! Pomenuo i Novaka Đokovića!

Autor:

Sport

12.08.2023

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle poraza imao je Rus šta da kaže.

MEDVEDEV OPET KUKA: Smetaju mu LOPTICE! Pomenuo i Novaka Đokovića!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Danil Medvedev

Ruski teniser Danil Medvedev eliminisan je na Mestersu u Torontu pošto je poražen od Aleksa De Minora, a u izjavi za medije dotakao se i Novaka Đokovića.

Rus je imao primedbe na račun loptica u Torontu, za koje je kazao da su spore što njemu nikako ne odgovora, ali nije želeo da to bude alibi za poraz od De Minora.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Danil Medvedev

 

- Iskreno, voleo bih da su loptice bile brže, ali definitivno ne želim da kažem da bi trebalo da budu brže. Stoga, morate se prilagoditi datim uslovima. Znate, imate igrače kao što je Novak. Siguran sam da kada je sa 17 godina krenuo da osvaja Grend Slem turnire, da je tada sve bilo drugačije. Tereni, loptice... Ali on je i dalje pobeđivao. Tako da jednostavno morate da se prilagodite. Kao što sam rekao, volim brže loptice, ali ako imam sporije moram da se adaptiram na njih i da probam da pobedim - rekao je Medvedev

Priliku da se susretne sa najboljim teniserom svih vremena imaće na turniru u Sinsinatiju  gde je ako sve bude bez iznenađenja projektovan njihov susret u polufinalu.

Novak Đoković i Danil Medvedev sastajali su se 14 puta u karijeri, Srbin vodi 9:5 u skoru, a poslednji meč pripao je rusu koji je slavio 6:4, 6:4 u Dubaiu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading