NIĐE NEBO NIJE PLAVO KAO IZNAD CRNE GORE: Novak usred noći podelio četiri moćne fotke (FOTO)

Autor:

Sport

14.08.2023

07:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković zapalio društvene mreže.

NIĐE NEBO NIJE PLAVO KAO IZNAD CRNE GORE: Novak usred noći podelio četiri moćne fotke (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković stigao je u Sjedinjene Američke Države, po prvi put posle skoro pune dve godine, gde će pokušati da osvoji nove trofeje na Mastersu u Sinsinatiju i US Openu.

To će Noletu biti prvi mečevi, nakon poraza u finalu Vimbldona od Karlosa Alkaraza, a za pomenute turnire se drugi reket sveta naporno pripremao u Crnoj Gori.

Dok je vredno trenirao na jadranskoj obali, Novak je našao vremena i da se provoza žičarom koja vodi od Kotora do Lovćena, a tada su nastale i neke fenomenalne fotografije.

Odlučio je Đoković da usred noći, po srednjeevropskom vremenu, između nedelje i ponedeljka objavi četiri fotografije koje su nastale tom prilikom, a kompletnu objavu na Instagramu začinio je zanimljivim opisom.

Niđe nebo nije plavo kao iznad Crne Gore - napisao je Novak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

I dok su mu u glavi slike nastale tokom uživanja u Crnoj Gori i u plućima kiseonik sa jadranskog primorja, Nole će morati da se okrene narednim izazovima u karijeri, a to su Masters u Sinsinatiju i US Open.

Turnir serije 1000 igra se ove nedelje, a Đoković je slobodan u prvom kolu, dok će u drugom ukrstiti rekete sa pobednikom meča Alehandro Davidovič Fokina - Tomas Martin Ečeveri.

Nakon takmičenja u Sinsinatiju, sledi nedelju dana pauze, a onda na red dolazi njujorški grend slem, koji je na programu od 28. avgusta do 10. septembra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading