KECMANOVIĆ PREŽIVEO DRAMU: Sledi DERBI protiv "bombardera iz Vroclava"!

Autor:

Sport

08.08.2023

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uspeo je srpski teniser da izađe na kraj sa neugodnim rivalom

KECMANOVIĆ PREŽIVEO DRAMU: Sledi DERBI protiv "bombardera iz Vroclava"!

Foto: Tanjug/AP

Miomir Kecmanović

Miomir Kecmanović se plasirao u drugo kolo mastersa u Torontu, pošto je na startu turnira savladao Čileanca Kristijana Garina sa 2:1, po setovima 7:6, 4:6, 6:4.

Posle poraza u prvom kolu ATP turnira u Hamburgu, gde je od Kecmanovića bolji bio Dušan Lajović, Miša je uzeo kraći odmor, koji mu je, očigledno, dobro došao.

Videli smo veliku borbu u Kanadi, a samo prvi set je trajao više od sat vremena. U prvih deset gemova nismo videli brejkove, iako su obojica tenisera imala svoje šanse, a prvi je Kecmanović oduzeo servis rivalu, u 11. gemu. Ipak, nije uspeo da odservira za set, Čileanac pravi ribrejk, pa se ušlo u taj-brejk. Tu se naš as bolje snašao, sa 7:2 je rešio 13. gem u svoju korist, pa je stigao do prednosti u meču.

U istom ritmu je Kecmanović nastavio i u drugom setu, stigao je odmah do 2:0, ali je u potpunosti stao u tom trenutku. Dozvolio je 101. teniseru sveta da mu dva puta oduzme servis, pa Garin sa 6:4 stiže do izjednačenja.

Sličan scenario smo videli u odlučujućem delu igre, ali ovaj put sa zamenjenim ulogama. Kristijan je u prvom gemu stigao do prednosti brejka, čuvao ju je do rezultata 3:1, ali je tu stao, pa je srpski teniser osvojio pet od šest narednih gemova i stigao do pobede i plasmana u drugo kolo.

U narednoj rundi, Miomir Kecmanović će igrati protiv Huberta Hurkača, "bombadera iz Vroclava", koji je u Toronttu postavljen za 15. nosioca, a na otvaranju turnira je sa 2:0 porazio Aleksandra Bublika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading