DEBAKL U HAMBURGU: Altmajer PONIZIO Rubljova!

Autor:

Sport

27.07.2023

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski teniser doživeo neočekivan poraz.

DEBAKL U HAMBURGU: Altmajer PONIZIO Rubljova!

Foto: Tanjug/AP

Andrej Rubljov

Andrej Rubljov, drugi nosilac ATP turnira u Hamburgu, doživeo je težak poraz u osmini finala ovog turnira, pošto je bolji od njega bio Danijel Altmajer, rezultatom 2:0, po setovima 6:2, 6:2.

Rus je nedavno osvojio turnir u Bastadu, pa je sigurno očekivao bolji rezultat u lučkom gradu, na severu Nemačke. Mučio se već u prvom kolu protiv Bernabe Zapate Miraljesa (2:1), da bi u narednom doživeo potpuni debakl.

Altmajer je već u trećem gemu oduzeo servis rivalu, a isti poduhvat je ponovio u sedmom, pa je bez ikavkih problema, rezultatom 6:2, stigao do osvajanja prvog dela igre.

Ništa bolje po Rubljova nije bilo ni u nastavku. Već u prvom gemu je Nemac oduzeo servis sedmom teniseru sveta, nije popuštao u svojim servis gemovima, a zatim je, baš kao i u prvom delu igre, napravio dupli brejk u sedmom gemu, a zatim odservirao za jednu od najvećih pobeda u karijeri, za svega 75 minuta igre.

Danijel Altmajer će u četvrtfinalu igrati protiv boljeg iz duela u kom se sastaju Kinez Žižen Ženg, odnosno Janik Hanfman, još jedan domaći teniser.

U istoj polovini žreba se nalazi i Laslo Đere, koji će se za mesto u polufinalu boriti protiv Italijana Lorenca Musetija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading