RUMUN ŠOKIRAO PLANETU: Đoković se TUKAO sa POZNATIM TENISEROM, sa Noletom sam prvi put PROBAO ALKOHOL...

Autor:

Sport

25.07.2023

07:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin u izdanju na koje nismo navikli.

RUMUN ŠOKIRAO PLANETU: Đoković se TUKAO sa POZNATIM TENISEROM, sa Noletom sam prvi put PROBAO ALKOHOL...

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković jedan je od najboljih tenisera u istoriji ovog sporta.

Uz Rafaela Nadala i Rodžera Federera čini "veliku trojku" koja je iz korena promenila tenis, a detalje sa početka njegove karijere otkrio je nekadašnji rumunski teniser Kozmin Georgesku.

On je govorio o tinejdžerskim danima Novaka Đokovića kada je Srbin bio veliki prijatelj sa Endijem Marejom i Ernestom Gulbisom, te je podelio zanimljivu i do sada nepoznatu anegdotu.

U jednom trenutku je u akademiju došao Gulbis. Bili su potpuno različiti karakteri, on i Đoković. Potpuno su različiti, ali kada su obojica bili na terenu, nisi mogao da ih skloniš ni posle šest, sedam sati treninga, ali po svemu ostalom su bili potpuno drugačiji. Često su bili u sukobu, lomili su rekete, svađali se i stalno su se tukli - istakao je Kozmin Georgesku za rumunske medije, pa dodao:

- Igrali su set za setom toliko jako da su padali sa nogu!

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

Rumun je otkrio i da se sa Đokovićem upoznao na akademiji Nikole Pilića i da su bili cimeri, te da su se družili i često izlazili:

- Sa Novakom sam u Minhenu prvi put u životu otišao u bar. Prvi čašicu alkohola sam popio sa Noletom. Bio je stariji i zreliji, odveo me je u bar, počastio koktelom i rekao 'Za mog dobrog rumunskog prijatelja'. Bilo je to prvo iskustvo dok sam pokušavao da se naviknem na život u Nemačkoj i prvo sa Đokovićem - rekao je Georgesku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading