DECENIJA DOMINACIJE! Novak Đoković obeležava NESTVARAN jubilej!

Autor:

Sport

07.07.2023

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser pomerio je granice.

DECENIJA DOMINACIJE! Novak Đoković obeležava NESTVARAN jubilej!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković nalazi se u Londonu gde pokušava da stigne do osme titule na Vimbldonu, kao i 24. grend slem trofeja u karijeri.

Uspešno je preskočio prve dve prepreke, te nije izgubio ni set od Argentinca Pedra Kačina i Australijanca Džordana Tompsona, a sada će mu na crtu izaći dobro poznato lice - Švajcarac Sten Vavrinka.

I upravo na dan kada će Đoković i Vavrinka na teren, Novak obeležava jedan veliki i nestvaran jubilej. O čemu se zapravo radi?

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

Tačno deset godina prošlo je od poslednjeg poraza Novaka Đokovića na Centralnom terenu Vimbldona. Poznato je da Nole voli da igra na ovom terenu, a tog 7. jula 2013. godine izgubio je u finalu prestižnog grend slema od Britanca Endija Mareja (6:4, 7:5, 6:4).

Od tada, pa do danas prošla je čitava decenija, a Novaka niko nije uspeo da sruši.

Đoković je ko zna koliko puta dokazao da mu nema ravnog, te da Centralni teren gleda kao "drugu kuću" i protiv Švajcarca Stena Vavrinke imaće priliku da nastavi nestvaran niz.

Podsetimo, posle čudne odluke Vimbldona Novak Đoković i Sten Vavrinka dobili su novi termin za početak meča, a više o svemu možete pročitati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading