MEĐEDOVIĆ PRESREĆAN: "Zadovoljan sam što sam prošao dalje!"

Autor:

Sport

21.07.2023

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin dominantno do polufinala turnira u Švajcarskoj.

MEĐEDOVIĆ PRESREĆAN: "Zadovoljan sam što sam prošao dalje!"

Foto: Starsport

Hamad Međedović

Srpski teniser Hamad Međedović izjavio je nakon plasmana u polufinale turnira u Gštadu, da je zadovoljan što je tokom sjajne nedelje u kojoj je naređao pet pobeda prošao dalje.

Mladi teniser se plasirao u polufinale turnira u Gštadu, pošto je danas pobedio Nemca Janika Hanfmana rezultatom 2:0 (6:3, 6:3).

- Neverovatna nedelja, već sam naređao pet pobeda i mnogo sam srećan. Sada sam imao sreće da završim meč, zbog kiše – osećam se dobro, ovo je jedan od najboljih mečeva u mom životu i zadovoljan sam što sam prošao dalje. Mnogo mi znači Viktor Troicki, zahvaljujući njemu sam tu i srećan sam što mi je trener. Pomaže mi da se izborim sa pritiskom i između nas vlada dobra energija, nadam se da ćemo nastaviti u istom ritmu ovde - istakao je Međedović.

Foto: Starsport

Hamad Međedović, srpski teniser

U polufinalu turnira u Gštadu srpskog tenisera očekuje duel sa Argentincem Pedrom Kačinom, koji je u dva seta bio bolji od španskog tenisera Haumea Munara

Podsetimo, ranije tokom dana je u polufinale turnira u Švajcarskoj prošao i Miomir Kecmanović, savladavši Belgijanca Zizu Bergsa, a za mesto u finalu igrati protiv Alberta Ramosa, pa nije isključeno da u borbi za trofej vidimo susret dvojice srpskih igrača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading