SENZACIJA U GŠTADU! Međedović DEMOLIRAO favorita i prošao u polufinale!

Autor:

Sport

21.07.2023

20:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajan uspeh našeg tenisera.

SENZACIJA U GŠTADU! Međedović DEMOLIRAO favorita i prošao u polufinale!

Foto: Starsport

Hamad Međedović

Srpski teniser Hamad Međedović plasirao se u polufinale turnira u Gštadu, pošto je danas pobedio Nemca Janika Hanfmana, inače trećeg nosioca turnira, rezultatom 2:0 (6:3, 6:3).

Meč je trajao jedan svega sat i 22 minuta, a momak iz Novog Pazara nije dozvolio protivniku ni promil šanse u četvrtfinalnom susretu.

Tokom prvog seta Međedović, inače 183. teniser sveta, je imao dve brejk lopte u trećem gemu koje nije iskoristio. U šestom gemu nije dozvolio da se to ponovi, pa dolazi do brejka i vođstva u gemovima 4:2. Nemac se nije predavao i odreagovao je ribrejkom, koji mu nije mnogo pomogao pošto je izgubio i svoj naredni servis gem posle velike borbe. Međedović je potom sigurno servirao za 1:0.

Foto: Starsport

Hamad Međedović, srpski teniser

Na početku drugog seta Međedović je rano došao do brejka u prvom gemu, a to je ponovio i u devetom gemu, ponovo je oduzeo servis rivalu, i bez problema došao do pobede protiv Hanfmana, inače 46. tenisera sveta.

U polufinalu turnira u Gštadu srpskog tenisera očekuje duel sa Argentincem Pedrom Kačinom, koji je u dva seta bio bolji od španskog tenisera Haumea Munara.

Podsetimo, ranije tokom dana je u polufinale turnira u Švajcarskoj prošao i Miomir Kecmanović, savladavši Belgijanca Zizu Bergsa, a za mesto u finalu igrati protiv Alberta Ramosa, pa nije isključeno da u borbi za trofej vidimo susret dvojice srpskih igrača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading