SRBOMRZAC REKAO, PA POREKAO! Šofranac se sada VADI! Hoće da se NAGODI sa Srđanom Đokovićem! Izneo PONUDU za Novakovog oca!

Autor:

Sport

19.07.2023

15:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokušao da se "opere" za sramotu koju je napravio.

SRBOMRZAC REKAO, PA POREKAO! Šofranac se sada VADI! Hoće da se NAGODI sa Srđanom Đokovićem! Izneo PONUDU za Novakovog oca!

Foto: Tanjug

Novak i Srđan Đoković

Sportski komentator RTCG i dugogodišnji novinar Nebojša Šofranac prethodnih dana je sramno vređao najboljeg tenisera Novaka Đokovića, nazvavši ga "LOAT", aludirajući da je najveći gubitnik svih vremena.

Na njegovu konstataciju odgovorio mu je za naš portal otac srpskog asa Srđan Đoković, poručivši Šofrancu "da mu je Bog u pomoći".

- Neka je tom čoveku Bog u pomoći. Ako i on može da mu pomogne i ako stvarno misli sve to što je napisao - istakao je za "Republiku" Srđan Đoković.

Poruka Noletovog oca ubrzo je stigla i do srbomrsca Šofranca, koji se oglasio na društvenim mrežama još jednom, ali ovoga puta zbog poruke Srđana Đokovića.

Foto: printscreen/instagram

Nebojša Šofranac

Tom prikom je Nebojša Šofranac izneo Đokoviću senioru šokantnu ponudu, a to je da urade veliki intervju koji se nikada nije desio, od prvih velikih duela Novaka sa Korjom, Verdaskom, Monfisom, Ančićem, pa do istorijskih finala, a čime bi se, kako ističe ovaj novinar, uradilo mnogo za crnogorsku javnost.

Ujedno, crnogorski novinar je u svojoj objavi istakao da tabloidi i botovo izvrću reči, pravdajući se da ovo "LOAT" nije njegovo mišljenje, već mimovi španskih medija koji su komičnog karaktera, a sada je promenio ploču i smatra da je Novak najveći pobednik ikada.

Ovo je objava Šofranca na Fejsbuku:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading