CENA MU DRASTIČNO SKOČILA: Evo koliko košta reket koji je Novak SLOMIO tokom finala!

Autor:

Sport

19.07.2023

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je uništen, njegova vrednost je od tog trenutka porasla.

CENA MU DRASTIČNO SKOČILA: Evo koliko košta reket koji je Novak SLOMIO tokom finala!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković na Vimbldonu

Srpski teniser Novak Đoković nije na slavan način završio učešće na ovogodišnjem Vimbldonu, pošto je u velikom finalu poražen od Španca Karlosa Alkaraza, rezultatom 3:2.

Imao je Nole priliku da po osmi put osvoji prestižni turnir, ali je u petom setu posustao i tako predao krunu mladom nasledniku. Osim sjajne borbe na terenu, duel je obeležila i scena iz petog seta, kada je Đoković, izrevoltiran svojim lošim potezima, slomio svoj reket o držač mreže.

Na kraju meča, veliki Novakov navijač Milan, koji ga prati na svakom grend slemu, pitao ga je za taj slomljeni reket kao suvenir, a Novak mu ga je poklonio i bacio mu ga je na tribine.

Na kraju meča sam jednostavno pitao Novaka "mogu li da dobijem tvoj slomljeni reket?" I on mi ga je samo dao - rekao je Novakov poznati navijač, ni ne sumnjajući koliko je taj potez bio pametan.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković na Vimbldonu

Naime, Dejli Mejl je analizirao koliko košta polomljeni reket. Cena novog Head reketa koji koristi Novak Đoković je oko 185 evra. Adam Gaskojn, izvršni direktor "Graham Budd Auctions", kuće koja procenjuje vrednost sportskih rekvizita, rekao je za Dejli Mejl da se trenutno cena slomljenog reketa procenjuje između 3.000 i 4.000 evra.

Takođe. treba rećo da ova kuća prodaje još jedan Novakov reket, za koji se procenjuje da može da dostigne vrednost od preko 11.000 evra. Njega je naš as koristio tokom Vimbldona 2011. godine, kada je osvojio svoju prvu od sedam titula na najprestižnijem teniskom turniru, pobedom u velikom finalu protiv Rafaela Nadala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading