NOVAK SE UZALUD BORIO! Britanci doneli novu SRAMNU ODLUKU: Đokovićev zahtev ODBIJEN - POHLEPA i NOVAC ispred INTERESA IGRAČA!

Autor:

Sport

18.07.2023

08:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema kraja ludilu sa Ostrva.

NOVAK SE UZALUD BORIO! Britanci doneli novu SRAMNU ODLUKU: Đokovićev zahtev ODBIJEN - POHLEPA i NOVAC ispred INTERESA IGRAČA!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Utisci sa Vimbldona koji je završen u nedelju još se nisu slegli, a Britanci su već našli nekoliko načina da ponovo udare po Novaku Đokoviću.

Izgubio je Nole finalni meč od Karlosa Alkaraza sa 3:2, po setovima 1:6, 7:6, 6:1, 3:6, 6:4.

Na taj način je ostao bez prilike da osvoji sva četiri grend slema u godini, kao i da izjednači rekord Rodžera Federera, koji je do sada osam puta osvajao Vimbldon, a čak je i finansijski kažnjen zbog lomljenja reketa na finalnom meču.

Tu nije bio kraj spornim odlukama Britanaca koji su zbog pohlepe i novca još jednom udarili po Novaku Đokoviću i odbili su jedan njegov zahtev!

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

Smatram da Vimbldon mora da promeni to pravilo, znam da je policijski čas teško pomeriti (fajront u ponoć prim.out), ali mečevi mogu da počinju bar u 12. Mislio sam da imam bar sat i po vremena pauze, pa su me zvali posle 20 minuta. Jednostavno, morate da budete spremni za svaki scenario, to su stvari koje možet samo da predviđate. Razmatrao sam pre toga da li da odem do smeštaja, do kuće koja je u blizini. U nedelju sam ostao u kompleksu i čekao sam sedam sati da počne, to je previše. Ne može ništa da se predvidi, čim sam video raspored za nedelju znao sam da mogu da budu dugi mečevi pre mog. Imate unutar svega i igrače koji su tu sa timovima, sa opremom, nije lako naći kutak za sebe. Naravno, sve su to stvari na koje morate da se adaptirate i nije ni prvi ni poslednji put. Znam da Vimbldon poštuje tradiciju i to je nešto što poštujem, ali smatram da ima stvari koje treba da se promene - rekao je Nole i zahtevao da Vimbldon promeni početak programa na Centralnom terenu.

Britanski Ekspres doneo je vest da do toga ipak neće doći, ali ne zbog tradicije već isključivo zbog novca! Interes igrača je u drugom planu jer termine mečeva određuje BBC i ukoliko bi Vimbldon tražio da se sve pomeri za 90 minuta – morao bi da plati veliku kompenzaciju.

Ugovor vredan 70 miliona evra godišnje na snazi je sve do 2027. godine i do tada se, sva je prilika, ništa neće menjati tako da se Nole uzalud borio za sebe i svoje kolege!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading