SJAJNE VESTI IZ LONDONA! Nije samo Novak! Srbija ima DVA PREDSTAVNIKA u polufinalima Vimbldona!

Autor:

Sport

13.07.2023

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi srpski teniser Branko Đurić pobedio je u paru sa Francuzom Arturom Žeom špansko-meksičku kombinaciju Aleksandar Meler Klecler/Rodrigo Pačeko Mendez rezultatom 2:0 (6:3, 7:6 (7:3)) i igraće za plasman u finale.

SJAJNE VESTI IZ LONDONA! Nije samo Novak! Srbija ima DVA PREDSTAVNIKA u polufinalima Vimbldona!

Foto: AP Photo

Nije samo najbolji teniser ikada Novak Đoković jedini predstavnik Srbije u polufinalu Vimbldona!

Za to se pobrinuo mladi srpski as Branko Đurić, koji je izborio polufinale juniorskog Otvorenog prvenstva Engleske!

On je u takmičenju parova sa svojim dubl-partnerom Arturom Žeom danas eliminisao treće nosioce u Londonu.

Srpsko-francuski par je savladao Španca Aleksandra Melera Krecera i Meksikanca Rodriga Pačeka Mendeza rezultatom 6:3, 7:6(3).

Njihovi rivali u polufinalu biće ili prvi nosioci, Rus Jaroslav Demin i Amerikanac Kuper Vilijams, ili američki tandem Darvin Blanš - Roj Horvic.

Branko Đurić je rođen u Budvi, osvojio je sve što se moglo osvojiti u mlađim kategorijama u Crnoj Gori, ali je rešio da nastupa pod srpskom zastavom.

Na našim terenima je prvu veliku titulu osvojio kada je postao prvak u konkurenciji do 12 godina, a interesantno je da je u detinjstvu paralelno trenirao i tenis i fudbal.

Podsetimo, Nole će u petak od 14 časova i 30 minuta igrati polufinalni meč muškog singla, a protivnik mu je Janik Siner iz Italije.

U drugom polufinalu, posle njihovog okršaja, snage će odmeriti prvi reket sveta Karlos Alkaraz iz Španije i Rus Danil Medvedev.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading