NOVAK ŠOKIRAO NAVIJAČE! Đoković doneo ODLUKU koja je sve ZAPREPASTILA!

Autor:

Sport

12.07.2023

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser u petak igra polufinale Vimbldona protiv Janika Sinera iz Italije.

NOVAK ŠOKIRAO NAVIJAČE! Đoković doneo ODLUKU koja je sve ZAPREPASTILA!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Posle blistave igre i pobede nad Rusom Andrejom Rubljovim, srpski as Novak Đoković je odlučio da odmori u sredu, dan posle plasmana u polufinale Vimbldona.

Preciznije, branilac titule na Vimbldonu nije prijavio, niti zakazao trening i očigledno je odlučio da prikupi dodatno energiju i odmori, pošto ima dva dana slobodno, pa je jedan rešio da "uloži" na oporavak.

Đokovićeva odluka je mnoge iznenadila, jer je Novak dosad trenirao svakog dana, čak i onda kada je zbog odlaganja meča protiv Poljaka Hurkača igrao tri dana zaredom, ali do sada nije imao i dva dana odmora, tako da će u četvrtak sasvim sigurno drugi reket sveta ponovo biti na terenima "Ol Ingland Klaba".

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Ipak, nije isključeno i da se Novak naprasno pojavi na treningu, pošto je nešto slično viđeno i pred meč protiv Andreja Rubljova.

Inače, Đoković će u polufinalu Vimbldona igrati protiv Janika Sinera, a taj duel na programu je u petak, najverovatnije kao prvi na Centralnom terenu.

U drugom polufinalu igraće pobednici mečeva između prvog reketa sveta Karlosa Alkaraza iz Španije i Danca Holgera Runea, protiv protiv boljeg iz duela Rusa Danila Medvedeva i Amerikanca Kristofera Jubenksa.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Vlad

13.07.2023 11:05

Strašno, kako je mogao da to uradi!? I ja sam zaprepašćen njegovom neodgovornošću da ne trenira! Strašno!