ĐOKOVIĆ DONEO RADIKALNU ODLUKU: Novak sve iznenadio - po prvi put na Vimbldonu će URADITI OVO!

Autor:

Sport

10.07.2023

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as će meč osmine finala igrati u dva dana.

ĐOKOVIĆ DONEO RADIKALNU ODLUKU: Novak sve iznenadio - po prvi put na Vimbldonu će URADITI OVO!

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Novak Đoković nije uspeo u nedelju da završi svoj meč osmine finala na Vimbldonu, pošto je njegov okršaj sa Hubertom Hurkačom zaustavljen nakon dva odigrana seta.

Nole ima prednost od 2:0, pošto je prva dva seta rešio u svoju korist, rezultatom 7:6, 7:6, ali je zbog dobro poznatog policijskog časa na Vimbldonu, meč prekinut oko 22:40 po tamošnjem vremenu i biće nastavljen danas.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Novakov duel na Centralnom terenu će početi nešto posle 16 časova. Naime, program na najvećem stadionu otvaraju Elena Ribakina i Beatriz Hadad Maja, a po završetku ženskog singla, na teren će ponovo srpski i poljski teniser.

Pred nastavak ovog duela, naš as je doneo odluku da neće odraditi trening, već će bez pripreme odigrati završnicu duela sa Hubijem Hurkačom. Ovo je prvi put na ovogodišnjem turniru da će Đoković bez treninga izaći na svoj okršaj.

Odluka možda i ne treba toliko da čudi, s obzirom da je Đokovićev meč kasno sinoć prekinut, pa je verovatno naš as odlučio da više vremena ostavi za odmor, kako bi izašao što svežiji na megdan sjajnom Poljaku.

Podsetimo, ukoliko Novak uspešno savlada ovu prepreku, u četvrtfinalu će igrati protiv Andreja Rubljova, koji je sa 3:2 porazio Aleksandra Bublika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading