NOVAKOV VELIKI PRIJATELJ DEKLASIRAO RIVALA! Dimitrova pitali o eventualnom FINALU s Đokovićem! Njegov ODGOVOR je sve ODUŠEVIO!

Autor:

Sport

09.07.2023

21:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bugarski teniser Grigor Dimitrov plasirao se u četvrtfinale Vimbldona, savladavši Amerikanca Frensisa Tijafoa s 3:0 (6:2, 6:3, 6:2)

NOVAKOV VELIKI PRIJATELJ DEKLASIRAO RIVALA! Dimitrova pitali o eventualnom FINALU s Đokovićem! Njegov ODGOVOR je sve ODUŠEVIO!

Foto: Tanjug/AP

Tako je Grigor Dimitrov nastavio da briljira na Vimbldonu i po trenutnoj formi podseća na svoje najslavnije dane, te je ujedno stigao do osmine preko Top 10 igrača Frensisa Tijafoa.

Mnogi se nadaju da bi Bugarin mogao da dogura daleko u Londonu, pa neki čak pominju i finale.

Zato su mu sa makedonskog portala "Maxfax" postavili pitanje da li bi moglo da se dogodi da se bori za pehar s Novakom Đokovićem za sedam dana?!

- Teško da ću doći do tamo, ali bi bilo fantastično. Osećam da sam u tom trenutku karijere kada želim da pokažem najbolje lice i da uradim nešto veliko. Samopouzdanje mi raste konstantno kada se dobro pripremim za turnir, a za ovaj Vimbldon sam se dobro pripremio - iskren je bio Dimitrov.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Frensis Tijafo i Grigor Dimitrov

Od ranije se zna da su on i Nole veliki prijatelji, zbog čega se često druže van terena.

- U svakom momentu piše istoriju svakim pokretom i novim rezultatima, nema šanse da neko to zaustavi dok god se aktivno bavi tenisom. On je primer svima, ne samo zbog igre, već kao sam on. Kako kontroliše osećanja i emocije u bitnim momentima. Uprkos tome šta je sve napravio u tenisu, nastavlja da se trudi da bude sve bolji i bolji - rekao je Dimitrov o Srbinu.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading