IVER NE PADA DALEKO OD KLADE: Stefan Đoković "UBIJA" kao NOVAK!

Autor:

Sport

06.07.2023

10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krv nije voda, Đokovići očigledno žive tenis.

IVER NE PADA DALEKO OD KLADE: Stefan Đoković "UBIJA" kao NOVAK!

Foto: Twitter.com/ATP Tennis

Stefan Đoković prati svog oca u stopu, gleda mečeve, upija svaki trenutak, "krade" teniske cake. U videu koji je postavio Bob Brajan, nekada prvi teniser sveta u dublu, a sada otac divnog dečaka Stefanovog sparnig partnera, vidimo da Đoković junior ima udarac na tatu.

Trenira Stefan od malih nogu, posvećen je maksimalno, a forhend očigledno preferira.

Stefan je bio uz Novaka na zagrevanju pred meč prvog kola Vimbldona. Posle toga je drugi reket sveta izjavio da je njegov sin opčinjen svetom tenisa.

- Zadovoljstvo mi je što je Stefan tu, blagosloven sam što sam otac dva anđela. Ovde su od nedelje, došli su sa mojojm ženom. Stefan ima osam godina, oduševljen je tenisom, ovim svetom, svime što ima veze sa njim. Gleda tenis, igra ga, skuplja loptice, sve radi... Pitao me je – Tata, znam da odlaziš ujutru, ali želim da budem s tobom ceo dan. To me čini srećnim, ali i opuštenijim. Pred meč ste uvek pod stresom, ali kada vidim njega, koliko je srećan jer je na terenu, setim se sebe kad sam bio mlad i kada sam pokušavao da budem deo ovog sveta - rekao je Novak tada.

Uz najbolje teniske gene i ovakvu posvećenost, budućnost tenisa u Srbiji je svetla.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading