KAKAV JUBILEJ: Obeleženo 20 godina od prve titule Novaka Đokovića!

Autor: Tanjug

Sport

23.06.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole je davne 2003. osvojio prvi pehar u karijeri.

KAKAV JUBILEJ: Obeleženo 20 godina od prve titule Novaka Đokovića!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković sa popularnim "kupom musketara"

Teniski klub Crvena zvezda obeležio je u četvrtak uveče 20 godina od prve titule Novaka Đokovića, koju je osvajač rekordna 23 grend slema, osvojio na terenima crveno-belih na Karaburmi.

Tim povodom upriličen je turnir nekih budućih teniskih zvezda, okupile su se i brojne zvanice, a prisutnima se putem video linka obratio i najbolji svetski teniser.

- Želim svim mladim teniserkama i teniserima da se dobro zabave, da se raduju, da se vesele, da se druže i naravno da daju sve od sebe na terenu. Da uživaju u igri, jer tenis je igra u pogotovo u tom uzrastu morate da uživate sa osmehom na licu. Da budete što aktivniji, jer je to zdrav život - poručio je Đoković.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Nije zaboravio Teniski savez Srbije i Crvenu zvezdu.

- Veliki pozdrav za Teniski savez Srbije i Crvenu zvezdu, Pozdravljam i podržavam svaku vrstu takmičenja, za decu svih uzrasta na nacionalnom nivou. Teniski klub Crvena zvezda ima posebno mesto u mom srcu. Tu sam osvojio prvi profesionalni turnir, daleke 2003. godine i jako me raduje što se i posle 20 godina u istom klubu održavaju turniri za različite uzraste.

Poruku je završio u svom stilu.

- Želim vam sve najbolje i puno zdravlja - poručio je Novak Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading