KONAČNO TROFEJ ZA OBRADOVIĆA: Željkov PRVENAC po povratku u Partizan!

Autor:

Sport

22.06.2023

22:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati stručnjak je, makar delimično, opravdao uloženo.

KONAČNO TROFEJ ZA OBRADOVIĆA: Željkov PRVENAC po povratku u Partizan!

Foto: Starsport

Trener Partizana Željko Obradović

Košarkaši Partizana savladali su Crvenu zvezdu Meridianbet u Štark areni rezultatom 96:85.

Crno-beli su, na taj način, osvojili titulu namenjenu prvaku AdmiralBet ABA lige (3:2) na krilima sjajnog Kevina Pantera, koji je meč završio sa 32 poena.

Na taj način, Partizan se vratio na vrh AdmiralBet ABA lige posle deset godina, jer je "parni valjak" poslednju titulu osvojio davne 2014. godine, u Laktašima.

Takođe, ovo je prvi trofej za Željka Obradovića, po povratku u Partizan, čime je slavni stručnjak konačno stigao do prvenca u ovom mandatu u crno-beloj ekipi.

Prošle sezone je Obradović ostao kratak u Kupu Srbije, zatim je šokiran od Burse u okviru Evrokupa, u AdmiralBet ABA ligi je poražen od Crvene zvezde Meridianbet, dok se u Superligi nije ni pojavio.

I pored sjajne sezone u Evroligi, i ova sezona je za Partizan bila sušna što se tiče trofeja, pošto su crno-beli ponovo ostali bez Kupa Srbije, neverovatnim spletom okolnosti su ostali bez F4 turnira Evrolige, a ponovo su odlučili da ne igraju elitno srpsko takmičenje.

Ipak, sezonu je izvukao trofej na Jadranu, čime se, makar delimično, opravdao veliki budžet i veliki broj stranaca u Partizanu.

Videćemo da li je ovo kraj ove ekipe, ili će Partizan naredne sezone biti još jači i pokušati da osvoji još neki trofej.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading