PA, DOBRO ZA BOGA MILOGA! Hrvati BESNI kao nikada! Uporedili Modrića i Đokovića, EVO šta ih VEZUJE!

Autor:

Sport

19.06.2023

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije smatraju da je njihovom kapitenu naneta velika nepravda.

PA, DOBRO ZA BOGA MILOGA! Hrvati BESNI kao nikada! Uporedili Modrića i Đokovića, EVO šta ih VEZUJE!

Foto: Tanjgu/AP/Profimedia/Ilustracija

Selekcija Hrvatske izgubila je u finalu ovogodišnje Lige nacija i propustila priliku da osvoji prvo veliko takmičenje od osamostaljenja.

Komšije su zaustavljene na penal ruletu od reprezentacije Španije, a hrvatski navijači strahuju da je ovaj duel verovatno bio i poslednji za Luku Modrića kada je u pitanju karijera u nacionalnom timu.

To je prethodnih dana bila aktuelna tema u Hrvatskoj, dok su tamošnji mediji ogorčeni i zbog jedne liste čuvenog magazina "Four-Four-Two" kada se radi o vezisti Real Madrida.

Preciznije, portal "večernji.hr" objavio je tekst u kom su Modrića uporedili sa najboljim srpskim i svetskim teniserom Novakom Đokovićem, tvrdeći da se zapadni svet prema Luku ophodi isto onako kao prema prvom igraču ATP liste.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Luka Modrić posle poraza od Španije

Njihovo obrazloženje je to što se Modrić našao na mizernom 28. mesto njihove najnovije liste od 50 najboljih fudbalera svih vremena.

Pa dobro, za Boga miloga! Pitate se sigurno, gde je na FFT-ovoj listi smešten Luka Modrić ako ga nema među dvadeset najboljih? Evo i odgovora: tek na 28. mestu! Ispred njega još su Ronaldinjo, Jašin, Ćavi, Inijesta, Barezi, Karlos Alberto i Roberto Bađo. Da, naša Zlatna lopta i najbolji i najuspešniji nogometaš kog smo ikada imali jedva je ušao među najboljih trideset - piše u tekstu i dodaje se:

- Kako uopšte objasniti ovakav izliv "objektivnosti" prema Modriću, osim onim istim sindromom koji zapadni svet ima i prema 23-strukom osvajaču teniskih grend slemova Novaku Đokoviću; nikada sportista  sa ovih prostora, koliko god veličanstven i sportski uspešan bio, neće tamo dobiti afirmaciju koju zaslužuje – da je najveći svih vremena!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading