OČAJNE VESTI ZA BORJANA! Nastavljena AGONIJA bivšeg kapitena Zvezde! (VIDEO)

Autor:

Sport

19.06.2023

07:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija SAD-a osvojila je Ligu nacija, pošto je u finalu savladala Kanadu sa 2:0 (2:0).

OČAJNE VESTI ZA BORJANA! Nastavljena AGONIJA bivšeg kapitena Zvezde! (VIDEO)

Foto: Tanjug

Posle Meksika u polufinalu, u borbi za trofej, "jenkiji" su savladali Kanađane u Las Vegasu na staidonu Aledžajnt, domu NFL ligaša Rejdersa i osvojili vredan trofej.

Doskorašnji kapiten Crvene zvezde Milan Borjan nije uspeo da podigne i treći pehar u sezoni, pošto je kapitulirao dva puta.

Amerikanci su do pobede stigli golovima u prvom poluvremenu, tačnije u 12. i 34. minutu, kada su trijumf SAD doneli Kris Ričards i Folarin Balogun, kojima su to bili prvi golovi u reprezentaciji.

Možda je čuvar mreže srpskog šampiona mogao i bolje da interveniše kod vodećeg gola koji je pao posle kornera, ali su SAD bile daleko dominantniji protivnik i imali su priliku da postignu još koji pogodak.

Borjan je upisao ukupno šest odbrana, ali je imao i pomoć saigrača. Pogotovo kada je u pitanju drugo poluvreme u kom je jedan defanzivac Kanade sa gol-linije izbacio loptu.

Tako su SAD ponovile uspeh iz 2021. godine, kada su osvojili ovo takmičenje osnovano pre pet godina. Ipak, za njih je daleko važniji predstojeći Gold kup, šampionat Konkakafa, koje počinje ove nedelje.

Porazom je nastavljena agonija Borjana, koji je najpre nedavno saznao da će u narednoj sezoni braniti za Slovan iz Libereca, iako je predvodio Crvenu zvezdu do duple krune sa kapitenskom trakom oko ruke, a sada je doživeo neuspeh u najvažnijoj utakmici na reprezentativnoj sceni. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading