NEMA PREDAHA! Poznato kada večiti rivali ponovo IZLAZE na teren!

Autor:

Sport

19.06.2023

07:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda Meridianbet je smanjila vođstvo Partizana.

NEMA PREDAHA! Poznato kada večiti rivali ponovo IZLAZE na teren!

Foto: Starsport

Ubedljivom pobedom u grotlu Pionira (91:78), izabranici Duška Ivanovića produžili su finalnu seriju i izborili četvrtu utakmicu, u kojoj će ponovo biti domaćini.

Na krilima Nemanje Nedovića koji je meč završio sa 18 poena i Luke Mitrovića, crveno-beli su pregazili crno-bele i u potpunosti se revanširali za poraze iz prethodna dva duela.

Vremena za predah nema, pošto će Zvezda Meridianbet i Partizan u ekspresnom roku ponovo izaći na teren.

Naime, četvrta utakmica večitih rivala zakazana je u utorak, dok će najbolji srpski klubovi od 19 časova krenuti u novu bitku.

Republika

Foto: Starsport

 

Čelnici AdmiralBet ABA lige će naknadno objaviti sudije za ovaj okršaj, a pretpostavlja se da će to učiniti u ponedeljak, dan pred novi duel.

Inače, Crvena zvezda Meridianbet i Partizan su ove sezone, računajući i Evroligu, odigrali sedam međusobnih mečeva, a klub iz Humske trenutno vodi sa 4:3 u pobedama.

U evroligaškom takmičenju je bilo nerešeno (1:1), kao i u ligaškom delu regionalnog prvenstva (1:1), dok je u plej-ofu trenutno 2:1 za crno-bele.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading