ŠAMPION PALI MOTORE! Bahar PROZIVA na Marakani! Evo ko će PROPUSTITI prvo okupljanje!

Autor:

Sport

19.06.2023

06:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde počinju pripreme za narednu sezonu.

ŠAMPION PALI MOTORE! Bahar PROZIVA na Marakani! Evo ko će PROPUSTITI prvo okupljanje!

Foto: Starsport

Barak Bahar

Pod vođstvom novog šefa stručnog štaba Baraka Bahara, crveno-beli kreću u nove izazove i dugo čekano učešće u Ligi šampiona!

Izraelski stručnjak danas će obaviti prozivku fudbalera Crvene zvezde na stadionu "Rajko Mitić", koja počinje u 10 časova i 30 minuta, ali neće moći da računa na sve raspoložive snage provg dana.

Premijerno okupljanje zbog obaveza u nacionalnom timu, preskočiće član "orlova" Strahinja Eraković, Kingsi Kangva koji je sa selekcijom Zambije i reprezenetativac Gruzije Irakli Azarov.

Od ranije se zna da su Nemanja Motika (Olimpija, Ljubljana), Veljko Nikolić (AEL Limasol), Aleksandar Pešić (Ferencvaroš) i Nenad Krstičić zvanično napustili Ljutice Bogdana, dok će dugogodišnji kapiten Milan Borjan karijeru nastaviti u Slovanu iz Bratislave, kao pozajmljen igrač.

Republika

Foto: Starsport

 

Istovremeno, crveno-beli rešavaju status Marka Gobeljića i Slavoljuba Srnića, koji će po svemu sudeći napustiti Marakanu, ali šampion Mozzart Bet Superlige traži najbolje rešenje za njih dvojicu i klubove gde će igrati.

Očekuje se dolazak Stefana Mitrovića, njegovog imenjaka Lekovića i Nikole Mituljikića koji su bili sa mladom reprezentacijom Srbije, ali ne bi predstavljalo iznenađenje da pomenuti trio preskoči prvo okupljanje zbog produženog odmora.

Navijače Zvezde najviše zanima da li će se na prozivci pojaviti pojačanja Edmund Ado, golman Omri Glazer i napadač iz Obale Slonovače Žan Filip Kraso, koji su takođe bili sa svojim reprezentacijama prethodnih dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading