PARTIZAN IZVISIO: Crno-beli gube trku za veliku želju!

Autor:

Sport

18.06.2023

22:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Finansije diktiraju prelazni rok.

PARTIZAN IZVISIO: Crno-beli gube trku za veliku želju!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana

Miloš Pantović sve je bliže prelasku u TSC. Sportski sektor drugoplasiranog tima šampionata Srbije rešen je da angažuje ofanzivca Voždovca i to skoro pod ultimativnim uslovima saznaje "Sportklub".

Republika

Foto: Starsport

Miloš Pantović

Navodno, šef struke superligaša iz Bačke Topole, Žarko Lazetić, vidi u Milošu Pantoviću bingo leta, zbog čega je i zaigrazao da posao bude što pre i realizovan.

Partizan u finansijskog trci nije ni približno moćan kao TSC. Ekipa iz Bačke Topole je u nedelju završila rekordan posao, selidba Petra Ratkova u Red bul Salcburg doneće 4,5 miliona evra i otuda rešenost da pojačanje, kakvo Voždovac, ima u svojim redovima, zaslužuje da se plati oko 300.000 evra uz bonuse.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Jovan

19.06.2023 08:57

Sta su nam doveli da vodi Partizan,nemogu da isprate nikog zaduzili se,treba upravu proterati ne iz Partizana,nego im oduzeti i drzavljanstvo,poslati ih u Albaniju nek otimaju.