MEGAPREOKRET! Nikola saznao SJAJNE vesti!

Autor:

Sport

19.06.2023

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako se najavljivala trampa na relacijii Vašington-Majami, do nje ipak neće doći.

MEGAPREOKRET! Nikola saznao SJAJNE vesti!

Foto: Printscreen/youtube/Chaz NBA

Nikola Jokić, Džimi Batler, Hasan Martin i Nikola Jović

Postojala je velika mogućnost da Nikolu Jovića od naredne sezone gledamo u dresu Vizardsa, ali se srpski reprezentativac neće preseliti u američku prestonicu.

Naime, Vašington je blizu finalizacije trejda po kome će Bredli Bil pojačati Finiks umesto Majamija, dok će u suprotnom pravcu završiti veteran Kris Pol, Lendri Šamet i nekoliko pikova iz drugog kruga.

Tako će trostruki "Ol star" bek zaigrati u moćnom timu Sansa, koji naredne sezone žele žestoku borbu sa Jokićevim Denver Nagetsima za primat na "zapadu" i osvajanje NBA titule.

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jović

Dokaz tome je da će Finiks imati moćni trio sa Bilom, Durentom i Bukerom, koji su tokom prošle sezone beležili preko 22 koša po utakmici.

Najnoviji razvoj situacije sa Bredlijem označio je da će Majami zadržati Srbina Nikolu Jovića.

Tim sa Floride želeo je ga angažuje iskusnog košarkaša, pa je postojala opcija da srpski reprezentativac zajedno sa Hejvudom Hajsmitom i jednim od pikova na sledećem draftu završi u Vašingtonu, a da Majami u beku Vizardsa dobije ono što mu je nedostajalo tokom nedavno završene finalne serije plejf-ofa.

 

 

Međutim, Sansi su izašli sa mnogo boljom ponudom koja se dopala Vizardsima, pa ostaje još samo da se posao do kraja finalizuje. Nema sumnje da će se i Nikoli Joviću svideti da ne menja sredinu već u drugoj NBA sezoni, budući da je prošle stigao na Floridu i tek se privikao na novo okruženje.

Podsetimo, Denver Nikole Jokića je u finalu NBA pregazio Majami sa 4:1 u seriji i osvojio prvi prsten u istoriji franšize iz Kolorada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading