TENISKA LEGENDA ZAGRMELA! Žestoko NAPAO Alkarasa, pa VELIČAO Novaka: Za Đokovića morate BITI SPREMNI!

Autor:

Sport

18.06.2023

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imao je šta da kaže.

TENISKA LEGENDA ZAGRMELA! Žestoko NAPAO Alkarasa, pa VELIČAO Novaka: Za Đokovića morate BITI SPREMNI!

Foto: Starsport

Novak Đoković jedan je od najboljih tenisera u istoriji ovog sporta.

Po mnogima je Srbin čak i najbolji, a u prilog ovoj tvrdnji idu i rezultati koje on ostvaruje na terenu.

Nole je osvajanjem Rolan Garosa stigao do 23. grend slem trofeja u karijeri i na taj način prestigao Španca Rafaela Nadala na vrhu večne liste. Uz to, ponovo je Đoković prvi reket sveta i trenutno provodi 388. nedelju na prvom mestu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

Na nedavno završenom Rolan Garosu Đoković je odigrao i jedan spektakularan meč protiv Karlosa Alkarasa koji je rešio u svoju korist i to pošto je mladi Španac upao u velike probleme zbog fizičkog stanja. Legendarni Džimi Konors dotakao se ove situacije i žestoko je kritikovao Alkarasa.

Neprihvatljivo je da nekoga hvataju grčevi već posle dva seta. Ne znam da li je odgovornost na njegovom stručnom štabu ili je on bio previše nervozan. Tačno je da Novak stavlja protivnike pod veliki pritisak, ali morate da budete spremni za pet setova protiv njega, pogotovo na Rolan Garosu - rekao je Džimi Konors, pa se posvetio Novaku:

- Novak je u odličnoj formi. Iako se od Alkarasa mnogo očekivalo u Parizu, jer ima 20 godina i već je osvojio jedan gren slem, Đokoviću nije padalo ni na kraj pameti da se preda unapred. Novak neće stati. Ima sjajnu priliku da odmakne Nadalu i Federeru. Sada ima 23 gren slem pehara, gde će se zaustaviti? Na 30? Sada ima 36 godina, može da igra još 3-4.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading