PREPOTENTNO I AROGANTNO: Federerova BOL je udarna vest posle Novakove titule na Rolan Garosu!

Autor:

Sport

16.06.2023

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Noletov bivši učitelj bez dlake na jeziku.

PREPOTENTNO I AROGANTNO: Federerova BOL je udarna vest posle Novakove titule na Rolan Garosu!

Foto: Tanjug/AP

Bivši trener Novaka Đokovića Marijan Vajda izjavio je da će Švajcaracu Rodžeru Federeru biti potrebno dosta vremena da se pomiri sa činjenicom da je Srbin postao najbolji teniser u istoriji.

Za razliku od ljubomornog asa iz Bazela, Rafael Nadal je odmah uputio čestitku Noletu koji je na Rolan Garosu stigao do 23. grend slem titule.

Trebaće mu vremena da zvanično prizna da je Đoković najbolji igrač svih vremena. U to sada nema sumnje. Sa ovom formom i prethodnim rezultatima na Vimbldonu, Novak je na putu ka još jednoj titulu za nekoliko nedelja u Londonu. Ne bih diskutovao o odnosima sa Federerom, ali sve to zavisi od veličine igrača da prizna da je Đoković bolji - naveo je Vajda, uz komentar na konstataciju da srpski igrač preti da postane najbolji sportista ikada.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Federer zavidi Đokoviću

Kao pojedinac spada u najbolje sportiste u istoriji. Četiri puta je pobedio u izboru za sportistu godine. Kada analiziram šta smo zajedno uradili, koliko je toga žrtvovao, kakav je sportista i kroz šta je prošao, nazvao bih ga tako - zaključio je Vajda.

Novak će priliku za osvajanje novog trofeja iz reda najvećih imati na Vimbldonu, čiji početak je zakazan za 3. jul.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading