SVI SU GA OČEKIVALI U SRBIJI! Evo gde je Novak OTIŠAO posle osvajanja REKORDNOG pehara!

Autor:

Sport

14.06.2023

06:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta odlučio je da se odmori na drugom mestu.

SVI SU GA OČEKIVALI U SRBIJI! Evo gde je Novak OTIŠAO posle osvajanja REKORDNOG pehara!

Foto: Tanjug/AP

Novak i Jelena Đoković

Pobedom nad Kasperom Rudom iz Norveške, prvi reket Srbije Novak Đoković osvojio je rekordnu 23. grend slem titulu i postao apsolutni rekorder "belog sporta".

Pošto je prestigao ljutog rivala Rafaela Nadala na prvom mestu večne liste tenisera sa najviše osvojenih trofeja na četiri najveća turnira, srpski as je odlučio da se odmori i napuni baterije za novu sezonu.

Tako je Nole odlučio da otputuje nekoliko dana sa porodicom, a iako su ga svi očekivali u Beogradu, Đoković se otisnuo na drugo mesto, državši u tajnosti lokaciju na kojoj će boraviti.

Međutim, najbolji igrač sveta je "uhvaćen" krišom na aerodromu na ostrvu Sao Migel, najpoznatijem portugalskom letovalištu. Na društvenim mrežama se pojavila fotka na kojoj je Novak sa suprugom Jelenom.

Ovo portugalsko letovalište postalo je čuveno zbog serije „Rabo de Peixe“ koja je nedavno doživela popularnost, pa nije slučajno što su Đokovići odabrali ovu destinaciju.

 

 

Neće, ipak, Nole imati mnogo vremena za odmor, obzirom da ubrzo počinje pripreme za naredna takmičenja.

Da sruši nove rekorde, imaće šansu na Vimbldonu koji se održava od 3. do 16. jula. Đokoviću se ukazala prilika da popravi svoj i svetski grend slem rekord, ali i da sustigne Rodžera Federera koji ima osam pehara na najprestižnijem turniru, odnosno, samo jedan trofej više od Novaka.

Podsetimo, Nole je prošle sezone u finalu pobedio velikog prijatelja Nika Kirjosa sa 3:1, ali se bodovi na Vimbldonu nisu dodeljivali, zbog koronavirusa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading