ĐOKOVIĆ UĆUTKAO KRITIČARE: Novak podelio sliku i ODUŠEVIO Srbiju! (FOTO)

Autor:

Sport

13.06.2023

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser je jednom objavom vratio sve kritičare na mesto.

ĐOKOVIĆ UĆUTKAO KRITIČARE: Novak podelio sliku i ODUŠEVIO Srbiju! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković je u Parizu stigao do svoje 23. grend slem titule, nakon što je u finalu savladao Kaspera Ruda sa 3:0.

Na taj način je Novak stigao do svog trećeg trofeja na Rolan Garosu, a ovim uspehom se i osamio na vrhu večne liste igrača sa najvećim brojem grend slemova, pošto je iza sebe ostavio Rafaela Nadala, koji ima 22 najveće titule.

Od trenutka kada je osvojio trofej samo se nižu čestitke na račun srpskog asa, pogotovo od ljudi iz sveta tenisa, ali i ostalih sportova.

Đoković nije propustio da podeli svaku od tih objava na svom Instagram storiju, a sada je podelio i sliku kojom je utišao svoje kritičare.

Foto: Instagram/Printscreen/djokernole

Stori Novaka Đokovića

Jasno je da Novak aludira na činjenicu da je postao prvi teniser sa 23 grend slem titule, ali nema sumnje da će se i sada pojaviti hejteri, koji će Novaku reći kako Serena Vilijams takođe ima 23 najveća trofeja, dok je Margaret Kort na 24.

Priliku da stigne rekord čuvene teniserke Đoković će imati već kroz tri nedelje, pošto 3. jula počinje Vimbldon, gde će Nole pokušati da stigne do 24. grend slem titule.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading