SAD SI UZELA TROFEJ, DŽULI! Novakova navijačica ne može da dođe sebi jer joj je Đoković dao pehar Rolan Garosa

Autor:

Sport

12.06.2023

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pehar je bio teži nego što sam očekivala. Tu čistu sreću i čast ne mogu da opišem. Novak me je iznenadio, rekla je Sojerova, kojoj je Đoković prvoj odneo pehar Rolan Garosa.

SAD SI UZELA TROFEJ, DŽULI! Novakova navijačica ne može da dođe sebi jer joj je Đoković dao pehar Rolan Garosa

Foto: Twitter printscreen/NDjokofan

Novak Đoković i Džuli Sojer

Novak Đoković je ponosno prošetao šampionski pehar Rolan Garosa Parizom treći put! Ovaj trofej, s kojim se slikao ispred Ajfelove kule, ima posebnu težinu jer mu je doneo nezvanično zvanje najboljeg tenisera u istoriji. Međutim, još jedna osoba, mimo Noletovih članova porodice i prijatelja, imala je tu privilegiju da drži pehar na "Filip Šatrijeu" i da to vidi ceo svet.

Tu čast imala je Džuli Sojer, riđokosa Francuskinja kojoj je baza u Londonu, ali koja, prateći Noleta i navijajući za njega, leti po svetu. Pošto se svečana ceremonija završila, Novak je prišao dobro poznatoj devojci i dao joj pehar u ruke, a onda napravio selfi s njom i ostalim svojim navijačima u pozadini. Inače, Džuli vodi jednu od najvećih Novakovih navijačkih grupa na društvenim mrežama, pa je navikla na medijsku pažnju. Međutim, za Srpski telegraf otkriva kako se osećala u trenutku kada se našla s Novakom s iste strane objektiva i to držeći pehar u rukama na njegovu inicijativu.

- To je čista sreća. Ni sada ne mogu da vam opišem rečima kako sam se osećala. Nisam to očekivala. Bila sam iznenađena kada mi je Novak prišao i zamolio me da uzmem pehar. Neverovatna čast i privilegija, zaista - rekla nam je Džuli gotovo u dahu, koja je od Noleta dobila i potpisan reket, i dodala:


- Pehar je bio teži nego što sam očekivala. Možda i zato što sam svesna njegovog značaja, ali i zato što nisam očekivala da će Novak tražiti da ga nosim. On je najbolji svih vremena, pravi GOAT.

Republika

Foto: twitter.com/NDjokofan

DOBILA I REKET Džuli Sojer

Podsetimo, Džuli je i prošle godine dobila od Đokovića vredan poklon, ali u Londonu. Nole joj je tada dao jedan od reketa kojim je u finalu Vimbldona savladao Nika Kirjosa i osvojio sedmi pehar na londonskoj travi i 21. grend slem ukupno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading