SLIKA KOJU BI SVAKO POŽELEO U SVOM STANU! Novak pozirao sa peharom ispred Ajfelove kule!

Autor:

Sport

12.06.2023

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta osvojio je treći pehar u karijeri na Rolan Garosu.

SLIKA KOJU BI SVAKO POŽELEO U SVOM STANU! Novak pozirao sa peharom ispred Ajfelove kule!

Foto: Tanjug/AP

Kako nalaže tradicija, Novak Đoković je dan posle trijumfa na Otvorenom prvenstvu Francuske, pozirao sa osvojenim peharom. Srpski as je "foto-šuting" imao ispred najznamenitijeg mesta u Francuskoj - Ajfelove kule!

Nole je, podsetimo, u finalu Rolan Garosa savladao Kaspera Ruda iz Norveške i stigao do rekordnog 23. grend slem trofeja u karijeri, čime je prestigao Španca Rafaela Nadala koji je ostao na 22 titule.

Svi Đokovićevi fanovi su jednoglasno konstatovali da je njegova fotografija na kojoj pozira sa istorijskim peharom drugog grend slema u sezoni idealna za muzej "Luvr", smeštenog u srcu Pariza.

Foto: Tanjug/AP

 

Poslužilo je vreme Noleta, budući da je bio vedar dan u "gradu svetlosti", pa je našao svoje mesto pod najsjajnijom zvezdom, a njegovo dostignuće je još jedan u nizu velikih trofeja koje će podići do kraja svoje karijere.

Savršeno se uklopio prvi reket sveta i svojim stajlingom sa glavnim motivom Pariza, tako da ne bi bilo čudno i da završi na naslovnim stranicama i nekog modnog časopisa.

Posle takmičenja na Rolan Garosu, Novak se popeo se na Mont Everest svetskog tenisa. Njegov naredni izazov biće Kalendarski slem, 400 nedelja na čelu ATP liste, kao i preticanje rekorda legendarne Kris Evert, čije je dostignuće izjednačio u Parizu sa 34 grend slem finala.

Očekuje se da koliko na Vimbldonu i u ovom segmentu postane apsolutni rekorder, kao što je već po grend slem trofejima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading