NE DAM OBRAZ NI PO KOJU CENU! Kakve reči upućene Đokoviću: Lako je biti heroj kad te vole, emocije gore, KIDAM kao Nole! (VIDEO)

Autor:

Sport

12.06.2023

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradski sindikat posvetio je stihove najboljem teniseru planete.

NE DAM OBRAZ NI PO KOJU CENU! Kakve reči upućene Đokoviću: Lako je biti heroj kad te vole, emocije gore, KIDAM kao Nole! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković još jednom je pomerio sve granice i osvajanjem Rolan Garosa ušao je u istoriju.

Srbin je u finalnom meču bio bolji od Kaspera Ruda sa 3:0 u setovima (7:6, 6:3, 7:5), te je stigao do 23. grend slem trofeja i po ovom parametru prestigao je Rafaela Nadala.

Vratio se Nole i na prvo mesto na ATP listi, te su pohvale krenule da stižu sa svih strana.

Đokoviću su priznanja stizala od Rafaela Nadala, Bena Rotenberga, Toma Brejdija, Zlatana Ibrahimovića, Karlosa Alkaraza, Kilijana Mbapea, Tajosona, Nikole Jokića, Bogdana Bogdanovića, Huana Martina del Potra, medija širom planete... A sada je Nole dobio i pesmu!

Beogradski sindikat rešio je da svoju publiku obraduje stihovima o najboljem teniseru planete, pa se tako u kratkom videu koji se pojavio na Jutjubu može čuti sledeće.

- Ne dam obraz ni po koju cenu, ostajem svoj i u najgorem problemu. Lako je biti heroj kad te vole, emocije gore, kidam kao Nole!

Oduševljena je javnost ovim stihovima koji su za kratko vreme postali viralni, a najbolji teniser planete dobio je još jedno priznanje kom nije mogao da se nada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading