NOVAKOVA NAJVEĆA TRAUMA: Đokoviću se PREVRĆE ŽELUDAC pred finale Rolan Garosa!

Autor:

Sport

11.06.2023

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbina podsetili na neke od najbolnijih trenutaka u karijeri.

NOVAKOVA NAJVEĆA TRAUMA: Đokoviću se PREVRĆE ŽELUDAC pred finale Rolan Garosa!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Španski "Mundo Deportivo" objavio je najavu finala Rolan Garosa, uz upozorenje Novaku Đokoviću na "traumatična iskustva" koje je doživeo u završnicama grend slemova.

Španci se očigledno nadaju Noletovom porazu od Norvežanina Kaspera Ruda, kako bi ostao izjednačen sa Rafaelom Nadalom na čelu večne liste po broju "slemova" - 22.

Iako sve ukazuje da će Novak danas kao 2016. i 2021. godine, podići svoj treći Kup musketara, u svom 12. finalu, sa svojih 36 godina i traumatičnim iskustvima, poput poraza od Stena Vavrinke na istoj sceni 2015. godine ili protiv Danila Medvedeva na US Openu 2021, teraju ga da se suzdrži, izbegne svaku grešku i euforiju koja može da izda - naveo je "Mundo Deportivo" u tekstu u kome se još dodaje:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Može li Rud kao Vavrinka?

- Situacija je idealna. Pred sobom ima rivala, Norvežanina Kaspera Ruda, kojeg je četiri puta pobedio. Mnogo puta je doživeo ovu situaciju, ovo mu je 34. grend slem finale.

Podsetimo, finalni susret Otvorenog prvenstva Francuske zakazan je za 14 časova i 30 minuta na terenu "Filip Šatrije".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading