UŽASNE INFORMACIJE! Povredio se na TRENINGU! Njegova grimasa sve GOVORI! (VIDEO)

Autor:

Sport

11.06.2023

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Detalj sa treninga norveškog asa se ekspresno raširio po društvenim mrežama.

UŽASNE INFORMACIJE! Povredio se na TRENINGU! Njegova grimasa sve GOVORI! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Rud i Đoković

Broje se sati do početka najvećeg teniskog spektakla ovog meseca, koji će uslediti u finalu Rolan Garosa.

Ako najavljeno nevreme ne bude remetilo planove, meč na centralnom terenu "Filip Šatrije" između Novaka Đokovića i Kaspera Ruda počeće u 14 časova i 30 minuta, ukoliko kiša ne pomeri njegov start.

Srpski teniser juri 23. grend slem titulu, koja će ga učiniti najboljim ikada u istoriji "belog sporta", dok Norvežanin želi među besmrtnike i prvi trofej na četiri najveća turnira.

Već smo pisali da je tokom polufinalnog duela sa Karlosom Alkarasom, Nole osetio bolove u zglobu ruke, zbog kojeg je tražio medicinski tajm-aut, ali se ispostavilo da je Španac doživeo povredu, pa je kasnije jedva završio meč i izgubio ga.

Sada stižu loše vesti za navijače Norvežanina, koji se požalio na povredu tokom treninga pred duel sa Đokovićem!

Rud je tokom udaranja loptice na mreži, doskočio kako nije želeo i nastao je problem. Uhvatio se Kasper za koleno i napravio je bolnu grimasu, a potom odmah krenuo da šepa.

Ovaj snimak njegove povrede se ekspresno proširio po društvenim mrežama, pa su mnogi njegovi navijači zabrinuti pred istorijsko finale u Parizu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading