HIT SCENA U PARIZU! Navijač ZAMOLIO Novaka za USLUGU! Đoković se samo NASMEJAO i OVO uradio! (VIDEO)

Autor:

Sport

10.06.2023

17:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser u nedelju će igrati za treći pehar na Rolan Garosu.

HIT SCENA U PARIZU! Navijač ZAMOLIO Novaka za USLUGU! Đoković se samo NASMEJAO i OVO uradio! (VIDEO)

Foto: printscreen/Twitter

Novak Đoković

Ukazala se prilika Novaku Đokoviću da protiv Kaspera Ruda eventualnim trijumfom ispiše istoriju "belog sporta".

Ukoliko pobedi, prvi reket Srbije postaće prvi teniser u istoriji sa 23 grend slem titule, po čemu će postati apsolutni rekorder i preteći Španca Rafaela Nadala, sa kojim deli tron sa 22 pehara na četiri najveća turnira.

Organizatori su odlučili da njihov meč počne u nedelju od 14 časova i 30 minuta, a nema sumnje da će veliki broj navijača, kao što je bio slučaj i u polufinalu protiv Karlosa Alkarasa, biti protiv srpskog asa, budući da je apsolutni favorit, dok je francuska publika često na strani slabijih igrača.

To se videlo i od strane navijača koji su susreli Novaka Đokovića. Njima je Srbin delio autograme, družio se s njima, kada je dobio potpuno neobičnu molbu.

Naime, izvesni navijač iz gomile je zamolio Noleta da ne pobedi Norvežanina, ali ga je Đoković iskulirao, nije mu uopšte odgovorio, već je samo nastavio da deli autograme.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading