KLADIONICE PREŽALILE RUDA! Evo kolika je kvota da će Novak osvojiti ISTORIJSKI grend slem!

Autor:

Sport

11.06.2023

06:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Norvežanin želi među besmrtnike u Parizu.

KLADIONICE PREŽALILE RUDA! Evo kolika je kvota da će Novak osvojiti ISTORIJSKI grend slem!

Foto: Tanjug/AP

Najbolji srpski teniser Novak Đoković u 14 sati i 30 minuta igra finale Rolan Garosa protiv Kaspera Ruda, u kome će pokušati da ispiše istoriju "belog sporta".

Nole će, u slučaju trijumfa, postati najveći svih vremena, budući da će mu to biti rekordna 23. grend slem titula u karijeri.

Na taj način Srbin će prestići ljutog rivala Rafaela Nadala (obojica trenutno imaju po 22 pehara), koji zbog povrede ove sezone nije branio titulu u Parizu.

Sa druge strane, Kasper Rud takođe ima ogroman motiv, jer bi ako priredi iznenađenje i savlada Đokovića, došao do svoje prve grend slem titule.

Podsetimo, Norvežanin je već odbranio prošlogodišnje finale, u kome je glatko poražen od Rafe sa 0:3, dok je srpski as već zaradio priličan broj bodova, jer je lani zaustavljen u četvrtfinalu od kasnijeg osvajača i pomenutog "Bika sa Majorke".

Republika

Foto: Tanjug

Kasper Rud

Kladionice ne ostavljaju ni gram nade Kasperu Rudu uoči današnjeg finala. Bukmejkeri su apsolutnu prednost dali Novaku Đokoviću, na čiju je pobedu koeficijent 1.22.

To znači da biste na uloženih 100 dinara dobili 122, ali ukoliko Norvežanin trijumfuje, kladioci mogu dobro da napune džepove.

Naime, kvota na Ruda se kreće od 4,50 do 5, pa u tom slučaju oni koji se bave igrama na sreću mogu i petostruko da unovče dobitak.

Nole je, podsetimo, osvajao Otvoreno prvenstvo Francuske dva puta - 2016. i 2021. godine, a sedam puta igrao je u finalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading