NEMAC NEĆE DA BACA PARE NA NJEGA! Đoković ili Rud? Zverev otkrio na koga se NE BI KLADIO uoči finala Rolan Garosa!

Autor:

Sport

10.06.2023

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemački as nije otpisao Norvežanina, ali je ubeđen da ga čeka vraški težak posao sa Novakom.

NEMAC NEĆE DA BACA PARE NA NJEGA! Đoković ili Rud? Zverev otkrio na koga se NE BI KLADIO uoči finala Rolan Garosa!

Foto: Tanjug/AP

Zverev na Rolan Garosu

Kasper Rud, četvrti nosilac, počistio je Aleksandera Zvereva u polufinalu Rolan Garosa, a Nemac je, uprkos tome, izjavio da se ne bi kladio na Norvežanina protiv Novaka Đokovića.

Kasper je u finalu sa razlogom – ističe Nemac posle poraza sa 6:3, 6:4, 6:0.- A ako je već u finalu, sigurno je da ima šanse za titulu, jer je dobar teniser. Da li je Novak favorit? Naravno, nema ni najmanje dileme. Zna kako se pobeđuje u ovakvim situacijama, ali i Kasper igra odličan tenis. Međutim, ako bih se kladio, mislim da ne bih mnogo novca stavio na Ruda. Da li ima šanse? Da, ima ih. Igra neverovatno i zaslužuje da bude u finalu - ocenio je Zverev.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Sud Nemca - Novak je favorit za osvajanje RG

Srbin i Norvežanin su se do sada sastajali četiri puta, Nole još uvek nije osetio gorčinu poraza, a nemački as je mišljenja da će Rudu ovoga puta biti teže nego ikad.

Ovo je idealan scenario za Kaspera. Jeste Novak jedan od najboljih na svetu, ali kada si na vratima istorije, raste pritisak. Setite se finala US opena 2021, protiv Medvedeva. Osećao je ogroman pritisak - podvukao je olimpijski prvak iz Tokija.

Finale Otvorenog prvenstva Francuske na programu je u nedelju od 15 sati na terenu "Filip Šatrije".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading