PRAVO UMETNIČKO DELO: Navijač na tribinama crtao Đokovića i Alkarasa, slika je oduševila čitavu PLANETU!

Autor:

Sport

09.06.2023

19:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portret za muzej.

PRAVO UMETNIČKO DELO: Navijač na tribinama crtao Đokovića i Alkarasa, slika je oduševila čitavu PLANETU!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković plasirao se u finale Rolan Garosa! Srpski as savladao je Karlosa Alkarasa 3:1 (6:3, 5:7, 6:1, 6:1) i tako uspeo da stigne na korak do rekordne 23. gren slem titule. Meč na "Filip Šatrijeu" trajao je 3 sata i 23 minuta.

Tokom finala je viđeno pregršt prelepih poteza, dok je i jedan čovek na tribinama praktično oduševio sve prisutne. Navijač je na početku meča počeo da slika portret, koji je dovršio do samog kraja, a slika je pravo umetničko delo, kako su rekli korisnici društvenih mreža.

 

 

Đoković se plasirao u svoje 34. gren slem finale, sedmo na Rolan Garosu. U borbi za trofej Novak će igrati protiv boljeg iz duela Kasper Rud - Aleksandar Zverev.

Ukoliko osvoji trofej na parsikog šljaci, srpski superstar postaće rekorder po broju osvojenih gren slemova. Za sada ih ima 22, dok će 23. imati priliku da podigne u nedelju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading