NIK STAO UZ ALKARASA! Kirjos se OGLASIO posle Novakove pobede!

Autor:

Sport

09.06.2023

19:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Australijski teniser uputio reči podrške Karlosu Alkarasu.

NIK STAO UZ ALKARASA! Kirjos se OGLASIO posle Novakove pobede!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković je pobedio Karlosa Alkarasa u polufinalu Rolan Garosa sa 3:1 i igraće za svoj treći pehar na Otvorenom prvenstvu Francuske.

Posao srpskom asu olakšala je i povreda Španca, koju je doživeo početkom trećeg seta, ali je momak iz Mursije stisnuo zube i završio duel do kraja.

"Karlitos" je bukvalno samo vraćao udarce Noletu, ne želeći da se izlaže pogoršanju povrede, čime je sve praktično bilo rešeno.

Foto: Starsport

 

Brojne teniske legende i aktivni igrači oglasili su se zbog Đokovićevog plasmana u finale Pariza, pa se nakon Amerikanca Endija Rodika, "javio" i Australijanac Nik Kirjos.

Novakov veliki prijatelj, koga je Srbin savladao u finalu potonjeg Vimbldona, uputio je reči podrške Alkarasu, napomenuvši da će iz svega ovoga samo izvući pouke.

 

 

- Saosećam se sa Alkarazom. Ovo je sve proces učenja, siguran sam da je svaki teniser prošao kroz ovog. Nervoza, anksioznost u igranju ovakvog meča... Iz ovoga će samo naučiti za budućnost, a tada ćemo svi biti uplašeni - napisao je Kirjos na društvenim mrežama.

Najbolji srpski teniser igraće u finalu protiv pobednika duela, u kome se sastaju Nemac Aleksander Zverev i Norvežanin Kasper Rud.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading