BRUKA I SRAMOTA! Francuzi se OKOMILI na Novaka, ovo im Đoković neće ZABORAVITI! (VIDEO)

Autor:

Sport

09.06.2023

18:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi obračun ima najbolji srpski teniser sa publikom na "Šatrijeu".

BRUKA I SRAMOTA! Francuzi se OKOMILI na Novaka, ovo im Đoković neće ZABORAVITI! (VIDEO)

Foto: Tanjug

Više puta od početka Rolan Garosa je pariška publika bila protiv Novaka Đokovića, ali je srpski as uvek imao toleranciju za njihove nekorektne poteze.

Tokom drugog seta je prvi reket Srbije zatražio medicinski tajm-aut zbog bolova u desnoj ruci, posle kraće pauze vratio se na teren i nastavio meč sa Špancem. Nešto kasnije je i Karlos Alkaras tražio isti, zbog grča u listu noge, ali je i momak iz Mursije odlučio da nastavi da igra.

Međutim, velika bruka navijača u Parizu nastala je pred početak trećeg perioda. Pošto je Nole iskoristio pauzu između setova, da bi otišao do toaleta, po povratku na teren usledili su gromoglasni zvižduci navijača na "Filip Šatrijeu", što se vidi i na snimku:

Takav gest, međutim, nije uzrujao Đokovića koji je najviše motivisan kada vodi "rat" sa navijačima.

Inače, pravila kažu da teniseri tokom meča mogu da dva puta zatraže pauzu za toalet, koja traje po šest minuta.

Novaka ovo, međutim, neće pokolebati ka pohodu ka 23. grend slem tituli, kojom bi postao najbolji teniser svih vremena u istoriji i pretekao Rafaela Nadala iz Španije (22 titule).

Ujedno, srpski as bi ispisao novo poglavlje, kao prvi igrač "belog sporta" sa po tri pehara na četiri najveća teniska turnira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading