ĐOKOVIĆ SE POKLONIO ALKARASU! Španac izveo sjajan POEN, Novak se samo NASMEJAO! (VIDEO)

Autor:

Sport

09.06.2023

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strašan meč u polufinalu Rolan Garosa igraju prvi i treći teniser sveta.

ĐOKOVIĆ SE POKLONIO ALKARASU! Španac izveo sjajan POEN, Novak se samo NASMEJAO! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Veliki greh načinio je plasman na ATP listi, ukrštanjem Novaka Đokovića i Karlosa Alkarasa u polufinalu Rolan Garosa. Po onome što su u dosadašnjem meču prikazali srpski i španski teniser, ovo je moralo da bude finale Otvorenog prvenstva Francuske

Dokaz tome je spektakularan duel u Parizu, koji su u prva dva seta prikazali prvi i treći igrač sveta.

Serija predivnih udaraca na obe strane počela je sa poenom kojim je Novak Đoković digao publiku na noge i tribine stadiona Filip Šatrije ostale su u čudu.

Najbolji igrač ikada je kasnije osvojio prvi set sa 6:3, ali je "Karlitos" početkom drugog perioda uradio nešto što je samog Đokovića nateralo da mu oda priznanje.

Tekao je drugi poen trećeg gema, Alkaras je bio na servisu. Nole se pridržavao svoje taktike da Španca "šeta" po terenu, pa je njegov plan i ovog puta umalo doneo rezultat, ipak, Karlosje je "potezom sa druge planete" stigao do poena kojim je tribine "Šatrijea" digao na noge, pritom oduševio i Đokovića.

Španac je kidisao za lopticom i kada se očekivao da možda proba udarac kroz noge, Alkaras se namestio udarivši istu pored levog kolena i "očistio" liniju.

Iznenađeni Nole je samo raširio ruke i nasmejao se, poklonivši se sjajnom momku iz Mursije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading